SevdiДџine DoДџum GГјnГј MesajД±

SHBA/ Gjykatësi urdhëron dorëzimin e pamjeve të …

Më 23 korrik, Gjykatësi Nelson Lee, i Gjykatës së Lartë të kontesë King, vendosi në favor të departamentit të policisë të qytetit, i cili kërkon të detyrojë mediat të zbatojnë një kërkesë të paraqitur muajin e kaluar për protestat që u shndërruan të dhunshme në datën 30 maj.

ЗА ЈАВНУ – gsp.co.rs

kонкурсна документација за јавну набавку: ЛИЧНА ЗАШТИТНА СРЕДСТВА, број ВНД-71/20, преговарачки поступак сходно члану 36. став 1. тачка 3.

DJNovice – Portal GOV.SI

Obvestila v zvezi SARS-CoV-2 ; Direktorat JN; Predstavitev direktorata ; Poročila in analize ; Pomoč uporabnikom

Страна није пронађена

Мапа сајта. Веб презентација jе лиценциранa под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Србија; Веб пројекат zdravlje.gov.rs . RSS

PLANI STRATEGJIK PËR PROMOVIM DHE EDUKIM SHËNDETËSOR …

5 1. PËRMBLEDHJE EKZEKUTIVE Plani strategjik për promovim dhe edukim shëndetësor synon promovimin e mënyrës së shëndetshme të jetesës dhe krijimin e shprehive të cilat ndikojnë në ruajtjen dhe përmirësimin e

Да ја истражуваме Божјата Реч (sgd) — ОНЛАЈН БИБЛИОТЕКА …

Ова е официјална интернет-страница на Јеховините сведоци. Овозможува пребарување во публикации на различни јазици издадени од Јеховините сведоци.

CG“ R J E Š E NJ E O RAZRJEŠENJU DRŽAVNOG SEKRETARA U …

SevdiДџine DoДџum GГјnГј MesajД±

P R E D L O G Na osnovu člana 57 stav 2 Zakona o vanjskim poslovima („Službeni list CG“, broj 70/17), Vlada Crne Gore, na sjednici od ____ 2019. godine, donijela je

Ministry of Education and Science

Ministry of Education and Science

ПРОСЕЧАН ГОДИШЊИ ДНЕВНИ САОБРАЋАЈ – ПГДС У 2013. …

ПА БУС ЛТ СТ ТТ АВ Укупно Број пута: 11 1 Р – 119 2234 Хоргош – Кањижа 10.9 3 389 59 34 34 20 84 3 620 ПАБ 2 Р – 111 2211 Кањижа – Нови Кнежевац 6.7 3 215 56 32 32 19 80 3 434 АБС 2016 3 Р – 112 2216 Нови Кнежевац – Чока 2 12.9 1 329 24 13 13 8 33 1 420 ПАБ

Sejdiu: Vendimi për shkarkimin tim, i padrejtë dhe politik

Ish-drejtori i përgjithshëm i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), Basri Sejdiu, e cilësoi si “të padrejtë dhe politik” vendimin për shkarkimin e tij.